Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Με τη συνέχιση της χρήσης αυτού του site σας να δεχθεί την εν λόγω χρήση. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, παρακαλούμε δείτε την πολιτική μας.

Η εταιρεία μας !

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1964 από τον Αναστάσιο Ανδριόλα ως εταιρεία κατασκευής μεταλλικών προϊόντων.

Από το 1971 εισήλθε πιο δυναμικά στο χώρο κατασκευής κουφωμάτων και συστημάτων αλουμινίου (πόρτες, παράθυρα, κάγκελα), προσόψεων κτιρίων (υαλοπετάσματα), και διαχωριστικών (γυψοσανίδες, panels), αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε κτίρια κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων κ.ά.

Το 2008 η εταιρεία επένδυσε στην κατασκευή σύγχρονων εγκαταστάσεων, εμβαδού 700 τ.μ. με ξεχωριστούς χώρους επεξεργασίας των συστημάτων αλουμινίου από τις υπόλοιπες εφαρμογές. Η εταιρεία προμηθεύτηκε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο των κατασκευών ενώ διατηρεί άριστες συνεργασίες με τους κορυφαίους εκπροσώπους του τεχνικού κόσμου. Με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, άρτια καταρτισμένα συνεργεία και διπλωματούχους μηχανικούς, απέκτησε τη δυνατότητα παραγωγής ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων.

Η εταιρεία ANDRIOLAS GROUP αποτελεί την μοναδική βιοτεχνία παραγωγής πορτών και παραθύρων αλουμινίου της Δυτικής Ελλάδας που παρέχει κουφώματα με σήμανση CE εφαρμόζοντας Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (Factory Process Control) πιστοποιημένο από τον TUV Rheinland HELLAS S.A. (Ελληνικό Μητρώο Πιστοποίησης αρ. 17200138).